Yhteistyökumppanit:

Toiminta

Partio on harrastus, jossa nuoret tekevät toimintaa nuorille

Lippukuntalaiset kuuluvat ikäluokittain muodostettuihin ryhmiin, joita johtavat yli 15-vuotiaat partiolaiset

Toiminta Toimintaa on sekä koko lippukunnan kanssa että viikoittain oman ryhmän kesken.

Kokoukset Kaskipartiolaiset kokoontuvat oman ryhmänsä kanssa koloillamme kerran viikossa. Kokouksissa harjoitellaan perinteisiä partiotaitoja, pidetään hauskaa kavereiden kanssa ja joskus saatetaan vaikka lähteä kiipeilemään. Lippukuntamme kokoukset ovat arkipäivinä koulun jälkeen. Tarkemmat kokousajat voit tarkistaa sudenpentujen sekä seikkailijoiden ja tarpojien omilta sivuilta.

Retket ja leirit Parhaat partiomuistot liittyvät usein retkiin ja leireihin. Yöretkiä on toimintavuoden aikana useita, joista osa oman ryhmän kanssa, osa suuremmilla kokoonpanoilla. Suuntaamme tavallisesti lippukuntamme kämpälle, telttailemaan tai leirikeskuksiin. Lisäksi järjestämme koko lippukunnalle kesäleirin, jolla sudenpennut viettävät noin viisi ja vanhemmat partiolaiset kymmenen päivää. Vuosittain järjestettävä lippukuntaretki on toinen suosituimmista tapahtumistamme.

Varainhankinta Lippukuntamme varainhankintatoimikunta järjestää useita tapahtumia vuodessa. Joulukalenterien myynti, erilaiset myyjäiset ainakin joulun alla ja muut tempaukset ovat osa toimintaamme. Varainhankinta on tärkeää niin yksittäisille ryhmille kuin koko lippukunnallekin

Juhlat Kaskipartio järjestää erilaisia juhlia ja koko lippukunnan tapahtumia. Vuosittain pyrimme järjestämään ainakin syyskauden avajaiset sekä itsenäisyyspäivän tilaisuudet sekä osallistumaan partioviikon paraatiin. Myös yrjönpäivän juhlia on järjestetty.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Ota yhteyttä!

AttachmentSize
Vuosikertomus 2013 ja toimintasuunnitelma - Kaskipartio.pdf3.2 MB
Toimintakertomus_2012.pdf298.88 KB
Kaskipartion toimintakertomus 2011.pdf1.69 MB